ING Bank actie: Stemmen werven voor ThamerThuis!

Beste Vrienden van Poelmans Communication en ThamerThuis,

Goed nieuws!

ING Bank regio Amstelveen heeft ThamerThuis, na bestudering van de werkzaamheden, als één van de 5 ‘goede doelen’-organisaties gekozen voor de actie Help Nederland vooruit!

Dat betekent dat we sowieso € 1.000,- als sponsorbijdrage gaan ontvangen voor extra opleidingscursussen, om zodoende het team van ThamerThuis-vrijwilligers uit te breiden.
Vooral de vraag naar goed getrainde vrijwilligers voor thuisinzet bij mensen in hun laatste levensfase neemt toe! Ook wij merken dat sterk in onze regio Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn.

Hoe kunnen we de sponsorbijdrage verhogen?
Door vanaf nu t/m zondag 13 maart 24.00 uur zoveel mogelijk stemmen voor Stichting ThamerThuis te verwerven!

Met elk e-mailadres kan 1x gestemd worden op de favoriete organisatie via www.ing.nl/stemNederlandvooruit

Stemmers kunnen hun selectie maken door hun postcode in te voeren, op de landkaart de regio van hun keuze te selecteren of door in het zoekscherm hun favoriete organisatie op te zoeken.
De ING zal in elke afzonderlijk regio, aan de organisatie die de meeste stemmen verwerft, nog een extra bedrag schenken dat kan oplopen tot € 5.000,-.

Als Vriend van ThamerThuis hopen we dat u stemt voor ThamerThuis en dat u via email, facebook, twitter of via uw eigen website etc., familie, vrienden, buren, collega’s attendeert op deze actie om zoveel mogelijk stemmen voor ThamerThuis te verwerven.

Succes! Wij rekenen op u…

PR Team ThamerThuis

Bijgaand pdf-bestand om te downloaden op uw eigen Social Media kanalen. Vergeet vooral niet om in de begeleidende tekst duidelijk aan te geven dat het om ThamerThuis gaat en voeg de link naar www.ing.nl/stemnederlandvooruit toe.

Werf stemmen - Poster TT