Poelmans Communication. Sterk in persoonlijk advies!

Het aanbod is overweldigend! Ontelbare communicatiebureaus en -deskundigen bieden zich aan en dwingen u tot onmogelijke keuzes. En te midden van deze creatieve overvloed dragen wij onze simpele maar doeltreffende visie uit: persoonlijk advies en persoonlijke begeleiding bij uw communicatiebeleid.

Bedrijfsmagazine

Wij verzorgen voor u advies op maat!
Een nieuw huisorgaan? Een bedrijfsmagazine? Opvallende advertenties?? Wij stellen voor uw het juiste team samen, dat zowel creatief als commercieel te werk gaat. Alles binnen een van te voren vastgesteld budget. Een goed voorbeeld hiervan is onze samenwerking met het succesvolle tijdschrift Le Magazine van La Place. Le Magazine is met een oplage van 250.000 exemplaren te verkrijgen op meer dan 200 locaties van La Place én op grote evenementen zoals North Sea Jazz festival, Hiswa te water, de Libelleweek.

Huisstijl/Corporate identity

Wij zijn er ook voor ú, als u op zoek bent naar een nieuwe huisstijl. Of als u uw corporate identity wilt aanscherpen. Ons scala aan mogelijkheden kunnen wij u tonen aan de hand van geslaagde, zeer gevarieerde projecten. Bijvoorbeeld voor het bouwbedrijf UBA, de Thamerkerk en Carême Catering in Uithoorn, Exposize in Hoofddorp en Eindhoven, Kurt Salmon Associates in Amsterdam, Index Hospitality Systems in Vught en het AIDC advies & management bureau PVL uit Eindhoven.

Concept en realisatie

Poelmans Communication verzorgt het concept en de realisatie van de jaarlijkse uitgave van het magazine ‘Lekker naar de boer!’, met een oplage van 200.000 exemplaren. Dit blad verschijnt ieder jaar in juni bij de ‘open dagen’ van biologische boerderijen, in opdracht van Task Force Marktontwikkeling Biologische Landbouw en Biologica.

Verbetering interne en externe communicatie

Poelmans Communication heeft ruime expertise in het organiseren van evenementen, met als doel verbetering van uw interne en externe communicatie. Wij kunnen u een fantastische locaties aanbieden .Tte midden van hoogwaardige kunst of industriële omgevingen, krijgt uw bijeenkomst, dinner, receptie, (mode-)show extra cachet!
Ons persoonlijk advies staat garant voor een perfecte organisatie.

Topspecialisten

Ons advies heeft voor uw speciale verzoek dé perfecte oplossing!
Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van topspecialisten, waaronder ontwerpers, fotografen en tekstschrijvers.
En vanuit een jarenlange samenwerking met Poelmans Communication staat voor uw evenement een keur aan ervaren evenementen- en artiestenbureaus, cateraars, uitgevers, standbouwers en promotiebureaus ter uwer beschikking!

Maarten Poelmans